keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Ostoslistalla

Ajattelin nyt tehdä vähän erilaista postausta, kun treenipostauksia ei nyt ole hetkeen tulossa. Eli aiheena tänään on ostoslista, mistä haaveilen, mitä täytyisi oikeasti hankkia jne.



 photo image_view.php_zpsusbmjyxw.jpg
Polo Classic Sport pikeepaita, 55e Viljar Shop

 photo image_view.php_zpsn1jm9krq.jpg
B Vertigo lippis 25e Horze

Tuota lippistä katselin jo heti silloin kun kevätmallisto julkaistiin. Jätin kuitenkin tilaamatta silloin ja sitten se tuli vastaan vielä Horse Fairissa. Päätin kuitenkin jättää ostamatta sen heti aamusta, ja iltapäivällä harmitti kun se ainoa kappale oli myyty :( Täytyisi nyt ennen kesää kerätä rohkeutta ja klikata tilaus menemään..

Pidän pikeepaidoista enemmän kuin tavan t-paidoista, joten nyt innolla kesää odotellessa oli ihan pakko haaveilla itselleni yksi uusi pikee! Tummansininen on mulle hyvä väri, joten pakko oli tästäkin napata se sininen versio.. Taidan sit tänäkin kesänä olla sinisenä sukasta hattuun asti :D


 photo 610206-21-15105-upp-fra-01_zpsofyeps9w.jpg
JH Collection on myös yksi merkki, josta tykkään. Pintelit 25e Hööks

 photo 600206-21-15105-mil-has-01_zpswjpfgogt.jpg
Tämä olisi ihana edustusloimi, vaikkapa kisoihin! 92e Hööks
Haaveilen aina vähän hienommista loimista, mutta ihan turhaan. Ei ole mitään järkeä ostaa hienoja loimia pihattoon. Käydään muutenkin niin harvoin missään oman tallin ulkopuolella, että ei ole mitään järkeä laittaa kaikkia rahoja kiinni edustuskamoihin, joita ei lähes koskaan käyttäisi. Joten sori vaan K, joudut pärjäämään niillä vanhoilla retkuilla!



 photo 21020201_1_zps0flxlbxv.jpg
Veredus Piaffe Evo -suojat 189,90e Kivihevonen
Nämä suojat ovat olleet ostoslistalla jo siitä lähtien, kun Keksin ostin.. Vennot takavuohiset vaatii suojaa myös vuohiselle, joten joudun aina käärimään pinteleitä. Aiemmin on tullut kokeiltua sekä Horzen että Hööksin halpisversiot näistä. Horzen oli ihan kämäiset, tarrat katkesivat noin parin kuukauden käytön jälkeen! Hööksin oli paremmat (hintaakin 10e enemmän), sillä niissä oli geelipinta sisällä ja muutenkin niissä oli panostettu tikkauksiin, että pysyy paketti kasassa. Käytin niitä tuohon 10e lisähintaan nähden pitkään: yli kolme kuukautta! Mutta sitten tuli hokkikelit ja Keksi onnistui huitaisemaan suojan alareunaan vekin. Sen jälkeen se suoja ei enää pysynyt kunnolla kiinni, vaan valui aina niin, ettei sitä lopulta voinut käyttää. Siitä lähtien ollaankin menty pelkillä pinteleillä ja välillä se turhauttaa! Nuo Veredukset on kuitenkin niin kalliit, että jäävät toistaiseksi pelkäksi haaveeksi.


 photo 17187_RE_zpsult9szge.jpg
Back on Track koulusatulahuopa, 79,95 Horze
Aiempaa kokemusta Boteista mulla ei ole, mutta paljon olen hyvää kuullut! Ajattelin sitten, että pihattoon se selänlämmitin ei ole pihattoon kovinkaan järkevä ratkaisu. Joten ehkäpä satulahuopa voisi olla hyvä sitten ratsastuksessa. Tätä jään pohtimaan, voihan se olla että käyn tämän joku päivä nappaamassa itselleni!

 photo 10699823_831116706982045_8422290355997692989_o_zpstgdi1o2s.jpg
Ps of Sweden grooming bag, 77e Ridmer

Keksillä ei ole omaa harjakassia. Meillä on vaan sekalaisia tavaroita eri laatikoissa ja ämpäreissä! Jostain syystä en vaan ole ikinä löytänyt tarpeeksi kivaa kassia, joten kisoissakin mukana oli vaan yksittäisi harjoja. Nyt kuitenkin tuli vastaan ns. tarpeeksi hieno kassi, mutta suolainen hinta harmittaa.. Jää mitä luultavimmin hankkimatta!

 photo E992ECA8-89DA-4072-89DE-571C3706F61E_zpswlmyxoui.jpg
Äiti nappasi meistä tälläisen kuvan pari viikkoa sitten :)
Mitä piditte tällaisesta postauksesta?
Mitä sinun ostoslistaltasi löytyy?
Kommentoi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti